BAHASA JAWA KELAS 9 Archive

Bahasa jawa kelas 9A-9F ( Ulangan Harian 2)

Bocah – bocah minggu iki pak guru menehi ulangan haria kang kaping 2 nanging sadurunge perlu digatekake 1.Tetep njaga kesehatan 2.Sadurunge nggarap kudu disinau luwih dhisik buku Paket halaman 21-29 3.Aja diawur amarga bijine kanggo rapot 4.digarap

Materi 10 / 10 Bahasa Jawa kelas 9A -9F

Materi 10/ 10 Basa Jawa kelas 9 Mata pelajaran           : Bahasa Jawa Guru Pengampu          : Sumarmi ,S.Pd Materi                         : Tembang Dhandhang gula Hari ,tanggal               : Jumat,16 Oktober 2020 Kelas,semester            : IX / I Pambuka : Dina iki

Materi 9 / 10 bahasa jawa kelas 9 A-9F

Materi 9/ 10 Basa Jawa kelas 9   Mata pelajaran           : Bahasa Jawa Guru Pengampu          : Sumarmi ,S.Pd Materi                         : Pitutur luhur ing Tembang Dhandhang gula Hari ,tanggal               : Jumat,9 Oktober 2020 Kelas,semester            : IX / I

Materi 8 /10 bahasa jawa kelas 9A – 9F

Materi 8/ 10 Basa Jawa kelas 9 Mata pelajaran   : Bahasa Jawa Guru Pengampu : Sumarmi ,S.Pd Materi                   : Tembang Dhandhang gula Hari ,tanggal       : Jumat,2 Oktober 2020 Kelas,semester    : IX /

Kisi – kisi Penilaian Tengah Semester Bahasa Jawa kelas 9

Assalaamu ‘alaikum wr.wb. Bocah – bocah pak guru dina iki bakal menehi kisi – kisi Basa Jawa kelas 9 kanggo ulangan Tengah semester minggu ngarep,sing jelas materi kabeh saka buku paket lan cathetan saka pak guru ,ngisor