Bahasa jawa kelas 9A-9F ( Ulangan Harian 2)

Bocah – bocah minggu iki pak guru menehi ulangan haria kang kaping 2 nanging sadurunge perlu digatekake
1.Tetep njaga kesehatan
2.Sadurunge nggarap kudu disinau luwih dhisik buku Paket halaman 21-29
3.Aja diawur amarga bijine kanggo rapot
4.digarap sing teliti .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *