Kisi – kisi Penilaian Tengah Semester Bahasa Jawa kelas 9

Assalaamu ‘alaikum wr.wb.

Bocah – bocah pak guru dina iki bakal menehi kisi – kisi Basa Jawa kelas 9 kanggo ulangan Tengah semester minggu ngarep,sing jelas materi kabeh saka buku paket lan cathetan saka pak guru ,ngisor iki ana Vidio tontonen lan siapna cathetanmu.supaya ora laliĀ  !!!

Yen wis ,sepisan maneh disinau tenan supaya bijine becik.

Wasalaamu ‘alaikum wr.wb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *