Wilujeng enjing bocah-bocah, pak Guru dhawuh marang bocah-bocah siapne buku catetan lajeng wujud aksara Carakan, pasangan lan sandhangan ing ngandhap menika kadhawuhan dicatet salin ing buku catetan inggih, kasumanggakaken

jejibahan nyerat/nulis/nyatet sinambi kalih disinaoni, menika rumus anggenipun nyerat aksara Jawa, aksarane Budaya Jawa.

Ajining Bangsa, anetepi ing Budaya.

 

45 Replies to “MATPEL BAHASA JAWA, JUMAT 7 MEI’21 KANGGE KELAS 7 SEDAYA | SALIN CATAT WUJUD AKSARA CARAKAN, PASANGAN LAN SANDHANGANE (WIGATI)”

  1. assalamualaikum wr wb
    nama: Fairuz Zacky Ilham Aldiansyah
    kelas:7b
    no:18

    1. Assalamualaikum
      Nama: Livia Nabil Lathifah Maisun
      Kelas : 7C
      No absen: 15

  2. Assalamu’alaikum
    Nama : Surya Adyatmayasa Widyadhana
    Kelas : 7E
    No. Absen : 28

  3. Assalamualaikum wr wb
    Nama : Kevin Farras Putra Bayu Aji Nugraha
    Kelas : 7A
    No. Absen : 23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *