Assalamu apaikum Wr .Wb
Bocah – bocah minggu iki pak guru bakal menehi materi bab 2 yaiku Tembang Kinanthi ,nanging sadurunge pak guru ngelingake :
1.Aja  lali tetep semangat
2.Dijaga kesehatae dhewe dhewe
3.Ngibadhah aja lali
Supaya padha duwe bayangan apa ta tembang kinanthi,tontonen Vidio ngisor iki

tak kira cukup semene dhisik wulangane pak guru

Wassalamu alaikum Wr.Wb

3 Replies to “Materi 5 Basa jawa kelas 8A – 8F”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *