Assalamu ‘alaikum Wr.Wb.
Bocah – bocah minggu iki pak guru bakal nerusake wulangane minggu kepungkur,nanging sadurunge pak guru ngelingake luwih dhisik :
– Tetep semangat
– jaga kesehatan
– Aja lali ngibadhah lan bekti marang wong tuwa
– Eling -elingen masa depanmu dhewe ditemtokke semangatmu saiki.
Dina iki pak guru bakal nerusake bab Geguritan,mula coba gatekna vidio ngisor iki

11 Replies to “Materi basa jawa kelas 9A – 9F”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *