MINGGU KE 4 DI BULAN OKTOBER BAHASA JAWA KELAS VII | NDAMEL TEKS PENGALAMAN PRIBADHI PIYAMBAK-PIYAMBAK.

Assalamuallaikum wr wb. Marsudi ing reh Budaya, karana luhuring Budaya dadya ukuraning jiwa Jawi

Anak-anakku sedaya kelas pitu, sakderengipun pak guru asring ngemutaken marang anak-anakku sedaya bilih kedah emut prokes (protokol kesehatan) covid-19 kedah hukume wajib inggih dipuntindakne ingkng dipunwastani 3 M, M sepisan Mencuci tangan menggunakan air bersih dan sabun, M kaping pindho Masker ngangge masker ingkang standar kesehatan, lajeng ingkang M pungkasan Mobilitas/kemapal/interaksi sosial prelu dipungatosaken jarak amanipun inggih.

Ing pepanggihan kaping sekawan wulan Oktober punika pak guru taksih nyuwun para siswa kasuwun nyobi ndamel teks pengalaman pribadhi piyambak-piyambak kanthi irah-irahan bebas nganggo basa Jawa sokur nyobi basa Krama ewadene gruthal-grathul mboten dados punapa,utawa Ngoko alus inggih ing buku tugas siswa lajeng dipunkempalaken.

Sesanti “KUDU GUMREGAH RASANE, KUDU GUMREGET TANDHANGE UTAWA TEKADE, CANCUT TALI WANDA” SEMANGAT BELAJAR anak-anakku sedaya sanajanta kahanane kaya mangkene.

60 Comments
  1. Sheilla Meilani Putri
    • Nama : Dhamctmacakka sutta
    • Daffa ahmad bintoro
    • William adhimas Pamungkas
    • Intan
    • hafidz dwi ananda
  2. FAIRUZ ZACKY ILHAM ALDIANSYAH
  3. Berlian rochel azara
  4. Dinda Alya Ramadhani
  5. Haya fauziyyah
  6. Haney suci antaryksha
  7. Wahyu Purbaningrum
  8. Herlangga Rahmawan
  9. WANDA DEWI ARIFAH
  10. Herlina nurma cahya camila
  11. Kevin farras putra
  12. Yuanita Eka Putri Nugraheni
  13. Kaka arya pratama
  14. Arista Putriya Ragil
  15. elsha yunita listyaningkrum
  16. Andjani
  17. Damma caraka sakuty
  18. Heni Wiji Astuti
  19. Org bodoh dalam bucin
    • Revanggaarly
  20. Imam FERDIANSYAH
  21. Orien Juniar Saputri
  22. Dhandy Avriean Putra
  23. Ridwan Ilham Ramadhana
  24. AishaLutfhiyaKusumastuti
  25. Anisa Septi Puspaningrum
  26. Aila rosalina
  27. Azahra Agfi Salsabilla
  28. Evelin Gabriela Ary
  29. Farchakamilatur-
  30. Rasyaad
  31. Muhammad Arifin
  32. Aisya Aurelia Shafira
  33. Fico Arya Pratama
  34. Gloria karenan widi budi santosa
  35. Ardian Farrel Prananda
  36. Satria Bagus Suseno
  37. Alinda tri hapsari
  38. Davarel Danu atmaja
  39. Surya Adyatmayasa Widyadhana
  40. Revo samudra a.h.
  41. Rian pratama
  42. Fauzan Zaidan Ghufron klas 7 A .no.20
  43. Roni hidayat
  44. Marva yori locano sela
  45. Erieq Adrian kelas 7b no absen 16
  46. David
  47. Daniel yovie
  48. Muhammad Abdurahman Khudori
  49. Bintang nur hikmah aurelianti
  50. NAMA:MARIO MARDITYA SUYITNO
  51. Nadine Noor Amanda Firyal
  52. Selviana adira santika
  53. Kelvin ivo sandira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *