MINGGU KE 2 BAHASA JAWA KELAS VII | TEKS CRITA PENGALAMAN NYENENGAKE

Anak-anakku sakderengipun pak guru asring ngemutaken marang anak-anakku sedaya bilih kedah emut prokes (protokol kesehatan) covid-19 kedah hukume wajib inggih dipuntindakne ingkng dipunwastani 3 M, M sepisan Mencuci tangan menggunakan air bersih dan sabun, kaping pindho Masker memakai masker yang berstandar kesehetan, lajeng ingkang M pungkasan Mobilitas interaksi sosial perlu diperhatikan jarak amannya yaaa..wonten ing minggu kaping loro wulan Oktober punika pak guru pingin dhawuhi anak-anakku maca Buku Paket Basa Jawa ingkang kelas VII ing kaca 42 ngantos 44 jumbuh materi crita pengalaman nyenengake, dimaca, dipungatosaken tembung-tembung Jawane lan menawi wonten tembung Jawa sing durung kongerteni ateges angel ditulis ing buku catetan inggih..mbenjang pak guru diskusikan sareng sareng kanca-kanca kelas. ngaten inggih anak-anakku..

KUDU GUMREGAH RASANE, KUDU GUMREGET TANDHANGE UTAWA TEKADE, CANCUT TALI WANDA..SEMANGAT BELAJAR anak-anakku sedaya sanajanta kahanane kaya mangkene.

71 Comments
  1. Imam ferdiansyah
    • Nama : Dhamctmacakka sutta
      • Revanggaarly
    • hafidz dwi ananda
    • Daffa ahmad bintoro
    • Intan
  2. Z.RAFI.ALM
  3. Azahra Agfi Salsabilla
  4. AishaLutfhiyaKusumastuti
  5. Rian pratama
  6. Rasyaad
  7. Heni Wiji Astuti
  8. Dhandy Avriean Putra
  9. Daniel Y
  10. Haney suci antaryksha
  11. Rara rizky nur aisyah
  12. Destya Suci Nurochmah
  13. Aila Rosalina
  14. Adrian nasywan rahmanto
  15. Daniel Obed Ariyanto
  16. Andjani
  17. Ridwan Ilham Ramadhana
  18. Radhit
  19. Satria Bagus Suseno
  20. NAMA:MARIO MARDITYA SUYITNO
  21. Livia Nabil Lathifah Maisun
  22. Evelin Gabriela Ary
  23. Ananda Sugam putra Anggara
  24. Muhammad Abdurahman Khudori
  25. Haya fauziyyah
  26. Elena Putri Carista
  27. WANDA DEWI ARIFAH
  28. Fairuz Zacky Ilham Aldiansyah
  29. Orien Juniar Saputri
  30. Aisya Aurelia Shafira
  31. Kaka arya pratama
  32. Wahyu Purbaningrum
  33. Ilham Pratama Mulyana
  34. Surya Adyatmayasa Widyadhana
  35. Herlina nurma cahya camila
  36. Ardian Farrel Prananda
  37. Aryaseta
  38. Yuanita Eka Putri Nugraheni
  39. Kevin farras putra
  40. Sheilla Meilani Putri
  41. Alinda tri hapsari
  42. Herlangga Rahmawan
  43. Nariesca Candra Diovilova
  44. DIMAS ALDAVANDILO WUSNU PRATAMA
  45. Malaikat maut
  46. Damma caraka sakuty
  47. Syalvin Nabilla nur Zahra kls 7d no 27 siap belajar
  48. Davarel Danu atmaja
  49. Gloria karenan widi budi santosa
  50. Arista Putriya Ragil
  51. Elsha yunita listiya ningrum
  52. Farchakamilatur-
  53. Dinda Alya Ramadhani
  54. Miranda ira kirana
  55. Hilmi Aziz Ramadhan
  56. Enjang Dwi Agustia Putri
  57. David
  58. Revanggaarly
  59. Azzahra salsabila
  60. erieq adrian kelas7b no absen 16
  61. Milka maharani
  62. Muhammad bagas nur alim
  63. Dyah Ayu Eka Khoirunnisa
  64. kelvin ivo sandira
  65. Pak Zacky
  66. Muhammad Arifin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *