Kisi – kisi Penilaian Tengah Semester Bahasa Jawa kelas 8 A – 8F

Assalaamu ‘alaikum wr.wb.

Bocah – bosah minggu ngarep wis ulangan Tengah Semester gasal,kanggo pelajaran basa jawa sing kudu disinau yaiku bab I lan bab IV sing wis di terangake pak guru ,mula supaya luwih jelas gatekna vidio ngisor iki nanging sadurunge aja lali dicathet ana ing buku cathetan.

Yen wis ditonton dicocokake karo buku paket lan cathetane ,ditandhani terus disinau

Wassalamu ‘alaikum wr.wb.

27 Comments
  1. Adelia meylawati irawan
  2. Nisaaaaa
  3. Naura Fadila H.M
  4. AMELDA FATMAWATI.
  5. Elaaaaaa
  6. Radito Dimas p
  7. Mahesti Elita Damayanti
  8. Amara OR
  9. Dufi Putra Al Khairy
  10. Nindii
  11. Diana purwita sari
  12. Ravi Wr
  13. Azizah naila s.m
  14. Alicia eager u
  15. Alexandria maharani
  16. M ARUN AR RIZKY
  17. ditaaaaaaa
  18. Intan Dwi Hapsari
  19. Annisa Nur H
  20. Natasya theovany vanessa
  21. Kanira Jahrani Ranggadewani
  22. Arba
  23. Kailla Safa rahmadita
  24. Fransiska
  25. Shafa Alya
  26. Syifana Atika Mulya
  27. Habibah Nur Aini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *