Ulangan Harian 1 Bahasa Jawa kelas 8 semester gasal

Assalamu ‘alaikum wr,wb.
Bocah -bocah piye kabare esuk iki pabeh padaha sehat tha ?,wis padha ‘ibadhah apa durung ? ayo disiapake pirantine kanggo sinau ,minggu iki bocah – bocah didhawuhi pak guru nggarap ulangan dhisik supaya padha nduwe nilai harian,kena mbukak bukune,digarap sing tenanan aja pada ngawur.

24 Comments
  1. Luthfiana Hanny Priyanti
  2. Syifana
  3. M ARUN AR RIZKY
  4. Fransiska a.f 8E/10
  5. Fadil Abdilah Muizz
  6. nathania
  7. Nevta hr
  8. Syifana
  9. Ravi.
  10. Alexandria maharani
  11. Arba ' atun k
  12. Samuel Nur Kristiawan
  13. Roland Dita
  14. Delviana
  15. Azizah naila sekar maharani
  16. AMELDA FATMAWATI.
  17. Diana P. S
  18. Dufi Putra Al Khairy
  19. Kailla safa rahmdita
  20. Elaaaaaa
  21. Naura Fadila H.M
  22. Gading
  23. Adelia meylawati irawan
  24. Mahesti Elita Damaynti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *